مینیاتور
سلامی چو بوی خوش آشنایی
 

1- عناوین در تیتراژ نباید بیش از حد تزیینی یا از بعدی دیگر سبک و مبهم باشد.

2- در حروف بندی بهتر است از به کار بردن خطوط نازک و سایه زدن اجتناب گردد.

3- اسامی کلیدی و مهم در  تهیه برنامه در تیتراژ آغازین می آیند.

4- اسامی فرعی که از اهمیت کمتری برخوردار هستند در تیتراژ پایانی می آیند.


 

5- گاهی فقط در تیتراژ پایانی ، تیتراژ اسامی داریم، ردیف اسامی بر اساس اولویت هنری ارایه می گردد.

6- مدت زمانی که هر اسم یا عنوان باید بر روی صفحه تلویزیون بیاید و باقی باشد، مهم است، باید اسامی را بتوان به راحتی خوانده و شمرده هم خواند. زمان هر عنوان به اندازه زمان فشرده خواندن آن باشد.

7- خطوط نوشتاری در تیتراژ باید با برنامه هماهنگ باشد و هماهنگی با مفاهیم اطلاعات و ساختار برنامه داشته باشد.

8- در تیتراژ از روشهای کلیشه ای دوری کرد تا هنر سنت تیتراژسازی  به هنر صنعت تیتراژسازی تبدیل شود و ساختار تیتراژ باید به روز ، مناسب و به ویژه همراه با نوآوری و خلاقیت باشد.

9- در تیتراژ باید تناسب خطوط نوشته شده و تصویر رعایت شود و هر کدام نباید مانع و اشکالی در دیگری ایجاد کند. به طور خلاصه نوشته و تصویر هر کدام باید در کادر و در جایگاه خودش قرار بگیرد .

10- طراحی تیتراژ نیازمند ذوق، سلیقه، مهارت ، تجربه ، علاقه و انگیزه است. چنانچه طراح تیتراژ کارگردان نبود، باید اولویت بندی اسامی تیتراژ بر اساس نظر تهیه کننده و کارگردان طراحی شود.



موضوع مطلب : کارگردانی

ارسال شده در: ۱۳۸۸/۱٠/۱٤ :: ۳:٥۳ ‎ق.ظ :: توسط : رضا



موضوعات
آرشيو وبلاگ
پيوندها
RSS Feed